Bog & idéGitte Wind

Bøger skrevet af Gitte Wind

Læs mere om Gitte Wind
3 produkter
3 produkter
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige områdeLoni Ledderer
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske områdeIra Neumann
314,96 DKK
Bog
(1)
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
Det nære sundhedsvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det nære sundhedsvæsenBjørg Balteskard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Det nære sundhedsvæsen

Mere om Gitte Wind

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Gitte Wind. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Wind.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" udgivet af Gyldendal - "Det nære sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal - "Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område" udgivet af Gyldendal

Bøger af Gitte Wind

Gitte Wind har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan finde Gitte Wind bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Wind er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" af Gitte Wind

Hos Bog & idé er "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" tilgængelig som bog. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Gitte Wind. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Gitte Wind "Det nære sundhedsvæsen"

Hos Bog & idé er "Det nære sundhedsvæsen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Wind