Bog & idéGrace Davie

Bøger skrevet af Grace Davie

Læs mere om Grace Davie
0 produkter

Mere om Grace Davie

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Grace Davie. Det er "Religiøse USA - sekulære Europa?". Den er publiceret af Forlaget Anis på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Grace Davies "Religiøse USA - sekulære Europa?"

Hos Bog & idé er "Religiøse USA - sekulære Europa?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Anis, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Grace Davie fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Grace Davie