Bog & idéGrant Morrison

Bøger skrevet af Grant Morrison

Læs mere om Grant Morrison
0 produkter

Mere om Grant Morrison

Grant Morrison har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Morrisons nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Superman Action Comics" i serien "Action comics" udgivet af RW¤i samarbejde med Zoom - "Superman Action Comics" i serien "Action comics" udgivet af RW¤i samarbejde med Zoom - "WE3" udgivet af G. Floy Studio - "1234" i serien "De Fantastiske Fire" udgivet af G. Floy Studio

Bøger skrevet af Grant Morrison

Der er fire tilgængelige udgivelser af Grant Morrison hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Grant Morrison kan købes i flere formater. Morrison har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Grant Morrisons "Superman Action Comics"

Hos Bog & idé er "Superman Action Comics" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Action comics". Det er RW¤i samarbejde med Zoom, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Grant Morrison "Superman Action Comics"

"Superman Action Comics" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Morrisons serie "Action comics". Det er RW¤i samarbejde med Zoom, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Grant Morrison