Bog & idéHanne Lindegaard

Bøger skrevet af Hanne Lindegaard

Læs mere om Hanne Lindegaard
0 produkter

Mere om Hanne Lindegaard

Der er kun én bog af Hanne Lindegaard tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Ud af røret". Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har udgivet den på dansk. "Ud af røret" er desuden en del af serien "Teknologihistorie¤Industrisamfundet".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hanne Lindegaards "Ud af røret"

"Ud af røret" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Lindegaards serie "Teknologihistorie¤Industrisamfundet". Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Lindegaard, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Lindegaard