Bog & idéHanne Willert

Bøger skrevet af Hanne Willert

Læs mere om Hanne Willert
1 produkter
1 produkter
Min egen danskordbog
Min egen danskordbogHanne Willert
149,95 DKK
Indbundet
(1)
Min egen danskordbog

Mere om Hanne Willert

Der er en del bøger af Hanne Willert til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Willerts seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børns liv og arbejde" udgivet af Frydenlund - "Min egen danskordbog" i serien "Gyldendals røde undervisningsordbøger" udgivet af Gyldendal

Mere om Hanne Willerts bøger

Du kan bestille to bøger af Hanne Willert her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille Willerts bøger som indbundet. Bøgerne af Willert er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Willerts "Børns liv og arbejde"

"Børns liv og arbejde" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Hanne Willert "Min egen danskordbog"

Det er muligt at købe Hanne Willerts "Min egen danskordbog" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Gyldendals røde undervisningsordbøger". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Willert