Bog & idéHarry G. Frankfurt

Bøger skrevet af Harry G. Frankfurt

Læs mere om Harry G. Frankfurt
3 produkter
3 produkter
Viljens frihed og personbegrebet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viljens frihed og personbegrebetHarry G. Frankfurt
84,96 DKK
Paperback
(0)
Viljens frihed og personbegrebet
Frihedens vilje og personbegrebet
Viljens frihed og personbegrebetHarry G. Frankfurt
79,95 DKK
EBOG
(0)
Viljens frihed og personbegrebet
Om bullshit
Om bullshitHarry G. Frankfurt
109,95 DKK
EBOG
(0)
Om bullshit

Mere om Harry G. Frankfurt

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Harry G. Frankfurt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Frankfurts seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Om bullshit" udgivet af A Mock Book & Urgent.Agency - "Om bullshit" udgivet af A Mock Book & Urgent.Agency - "Om Bullshit" udgivet af Gyldendal - "Viljens frihed og personbegrebet" udgivet af Forlaget Mindspace - "Viljens frihed og personbegrebet" i serien "Aftryk" udgivet af Forlaget Mindspace

Harry G. Frankfurts bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Harry G. Frankfurt hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Frankfurts bøger fås i forskellige formater. Frankfurt har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Om bullshit" af Harry G. Frankfurt

Hos Bog & idé er "Om bullshit" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Om bullshit" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af A Mock Book & Urgent.Agency.

"Om bullshit" af Harry G. Frankfurt

"Om bullshit" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er A Mock Book & Urgent.Agency, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Harry G. Frankfurt