Bog & idéHarry Haue

Bøger skrevet af Harry Haue

Læs mere om Harry Haue
3 produkter
3 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Bondedreng og Professor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bondedreng og ProfessorHarry Haue
382,46 DKK
Hæftet
(0)
Bondedreng og Professor
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Harry Haue

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Harry Haue. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Haue.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Harry Haues bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fra stammer til folk" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Almendannelse som ledestjerne" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Mere end en skole" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Allgemeinbildung" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af University Press of Southern Denmark - "Almendannelse og 2005-reformen" udgivet af Syddansk universitetsforlag - "Almendannelse for tiden" udgivet af Syddansk universitetsforlag

Mere om Harry Haues bøger

Du kan bestille ti bøger af Harry Haue her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Harry Haue kommer i samtlige formater. Haue har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Harry Haues "Fra stammer til folk"

Det er muligt at købe Harry Haues "Fra stammer til folk" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Gymnasiepædagogik" af Harry Haue

Det er muligt at købe Harry Haues "Gymnasiepædagogik" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Harry Haue