Bog & idéHeike Talkenberger

Bøger skrevet af Heike Talkenberger

Læs mere om Heike Talkenberger
1 produkter
1 produkter
Gauner, Dirnen, Revolutionäre
Gauner, Dirnen, RevolutionäreHeike Talkenberger
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Gauner, Dirnen, Revolutionäre

Mere om Heike Talkenberger

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Heike Talkenberger. Det er "Gauner, Dirnen, Revolutionäre". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på tysk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Heike Talkenbergers "Gauner, Dirnen, Revolutionäre"

Det er muligt at købe Heike Talkenbergers "Gauner, Dirnen, Revolutionäre" som lydbog. Du kan derudover altid have "Gauner, Dirnen, Revolutionäre" af Heike Talkenberger med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en skøn bog fra Talkenberger, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Heike Talkenberger