Bog & idéHeinrich Detering

Bøger skrevet af Heinrich Detering

Læs mere om Heinrich Detering
0 produkter

Mere om Heinrich Detering

Du kan kun finde en enkelt bog af Heinrich Detering her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Åndelige amfibier ". Det er H.C. Andersen-centret, Odense Universitet, der har publiceret den på mul.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Heinrich Deterings "Åndelige amfibier "

"Åndelige amfibier " findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er H.C. Andersen-centret, Odense Universitet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på mul.

Endnu en af Heinrich Detering fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Heinrich Detering