Bog & idéHelle Antczak¤Helle Johansen

Bøger skrevet af Helle Antczak¤Helle Johansen

Læs mere om Helle Antczak¤Helle Johansen
0 produkter

Mere om Helle Antczak¤Helle Johansen

Helle Antczak¤Helle Johansen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Socialt arbejde i et globaliseret samfund". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helle Antczak¤Helle Johansens "Socialt arbejde i et globaliseret samfund"

"Socialt arbejde i et globaliseret samfund" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Dette er en også en fantastisk bog fra Johansen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Antczak¤Helle Johansen