Bog & idéHelle Grangaard m.fl.

Bøger skrevet af Helle Grangaard m.fl.

Læs mere om Helle Grangaard m.fl.
0 produkter

Mere om Helle Grangaard m.fl.

Du kan kun finde en enkelt bog af Helle Grangaard m.fl. her hos Bog & idé. Bogen hedder "I begyndelsen er sproget". Den er udgivet af Dafolo på dansk. "I begyndelsen er sproget" er desuden en del af serien "Sprog, udvikling og læring".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I begyndelsen er sproget" af Helle Grangaard m.fl.

Hos Bog & idé er "I begyndelsen er sproget" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Sprog, udvikling og læring". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Endnu en af Helle Grangaard m.fl. fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Grangaard m.fl.