Bog & idéHelle Helle & Ida Djørup

Bøger skrevet af Helle Helle & Ida Djørup

Læs mere om Helle Helle & Ida Djørup
1 produkter
1 produkter
Gaveæske med fire noveller af Jessen, Ejersbo, Helle & Djørup
Gaveæske med fire noveller af Jessen, Ejersbo, Helle & DjørupJakob Ejersbo
179,95 DKK
Hæftet
(4)
Gaveæske med fire noveller af Jessen, Ejersbo, Helle & Djørup

Mere om Helle Helle & Ida Djørup

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Helle Helle & Ida Djørup. Bogen hedder "Gaveæske med fire noveller af Jessen, Ejersbo, Helle & Djørup". Den er udgivet af Novellix på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helle Helle & Ida Djørups "Gaveæske med fire noveller af Jessen, Ejersbo, Helle & Djørup"

Hos Bog & idé er "Gaveæske med fire noveller af Jessen, Ejersbo, Helle & Djørup" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Novellix .

Endnu en af Helle Helle & Ida Djørup skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Helle & Ida Djørup