Bog & idéHelle Mogensen

Bøger skrevet af Helle Mogensen

Læs mere om Helle Mogensen
8 produkter
8 produkter
Malstrøm
BOEGER50SP
MalstrømHelle Mogensen
50,00 DKK
Hæftet
(14)
Malstrøm
Havunger
BOEGER50SP
HavungerHelle Mogensen
50,00 DKK
Paperback
(18)
Havunger
Malstrøm
MalstrømHelle Mogensen
149,95 DKK
EBOG
(14)
Malstrøm
Politikens strikke- & hæklebog
Politikens strikke- & hæklebogVivian Høxbro
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Politikens strikke- & hæklebog
Havunger
HavungerHelle Mogensen
89,95 DKK
EBOG
(18)
Havunger
Stormfloden
StormflodenHelle Mogensen
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Stormfloden
Havunger
STREAM
HavungerHelle Mogensen
89,95 DKK
Lydbog
(19)
Havunger
Malstrøm
STREAM
MalstrømHelle Mogensen
149,95 DKK
Lydbog
(15)
Malstrøm

Mere om Helle Mogensen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Helle Mogensen. På listen nedenfor har du de nyeste af Mogensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Malstrøm" i serien "Anne Lebæk" udgivet af Alpha - "Malstrøm" udgivet af Alpha - "Havunger" udgivet af Alpha - "Havunger" udgivet af Alpha - "Havunger" udgivet af Alpha Forlag - "Malstrøm" udgivet af Alpha Forlag - "Idébog for kreative tøser" udgivet af Pædagogisk Bogklub - "Idébog for kreative tøser " udgivet af Gyldendals Juniorbogklub - "Havunger" udgivet af People’sPress - "Havunger" udgivet af People’sPress - "Havunger" udgivet af People'sPress

Mere om Helle Mogensens bøger

Der er 11 tilgængelige bogudgivelser af Helle Mogensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Mogensens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Mogensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Malstrøm" af Helle Mogensen

Hos Bog & idé er "Malstrøm" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Malstrøm" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Mogensens serie "Anne Lebæk". Det er Alpha, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Helle Mogensen "Malstrøm"

"Malstrøm" er tilgængelig som lydbog. Når du køber "Malstrøm" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Alpha, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Mogensen