Bog & idéHelle Timm

Bøger skrevet af Helle Timm

Læs mere om Helle Timm
4 produkter
4 produkter
Sundhedssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedssociologiSigne Vikkelsø
339,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedssociologi
Humanistisk palliation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Humanistisk palliationLouise Lund Simuyemba
305,96 DKK
Indbundet
(0)
Humanistisk palliation
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Primærsektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
PrimærsektorKaren Bro Aaen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Primærsektor

Mere om Helle Timm

Helle Timm har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Timm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sundhedssociologi" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Primærsektor" udgivet af Gyldendal - "Humanistisk palliation" udgivet af Gyldendal - "Sundhedssociologi" udgivet af HansReitzels - "Sammenhængende forløb i sundhedsvæsenet" udgivet af Videncenter for Sammenhængende Forløb¤Books on Demand - "Hvordan dør vi bedre?" udgivet af Informations Forlag

Bøger skrevet af Helle Timm

Helle Timm har otte bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Timms bøger kommer i udvalgte formater. Timms bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kræftsygepleje" af Helle Timm

Det er muligt at købe Helle Timms "Kræftsygepleje" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Sundhedssociologi" af Helle Timm

"Sundhedssociologi" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Timm