Bog & idéHenning Kristensen

Bøger skrevet af Henning Kristensen

Læs mere om Henning Kristensen
1 produkter
1 produkter
F-16
F-16Henning Kristensen
399,95 DKK
Indbundet
(1)
F-16

Mere om Henning Kristensen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Henning Kristensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "F-16" udgivet af Storyhouse - "F-16 - oplevelser på danske vinger" udgivet af Gyldendal - "Merlin" udgivet af Politikens Forlag - "45 natural" udgivet af Kesje & Kompagni Aps. - "Hercules" udgivet af People'sPress

Mere om Henning Kristensens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Henning Kristensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Henning Kristensen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Kristensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henning Kristensens "F-16"

Hos Bog & idé er "F-16" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Storyhouse, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Henning Kristensen "F-16 - oplevelser på danske vinger"

"F-16 - oplevelser på danske vinger" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Kristensen