Bog & idéHenning Urup

Bøger skrevet af Henning Urup

Læs mere om Henning Urup
1 produkter
1 produkter
Dans i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dans i DanmarkHenning Urup
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Dans i Danmark

Mere om Henning Urup

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Henning Urup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Urups seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dans i Danmark" udgivet af Museum Tusculanum¤Københavns Universitet - "Dans i Danmark" udgivet af Museum Tusculanum

Henning Urups bøger

Der er to tilgængelige bøger af Henning Urup hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Henning Urup fås i flere forskellige formater. Urups bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henning Urups "Dans i Danmark"

Det er muligt at købe Henning Urups "Dans i Danmark" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Urup, kan du godt glæde dig. Det er Museum Tusculanum¤Københavns Universitet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Henning Urup "Dans i Danmark"

"Dans i Danmark" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Urup