Bog & idéHenrik Holm

Bøger skrevet af Henrik Holm

Læs mere om Henrik Holm
4 produkter
4 produkter
Dansk Guldalder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk GuldalderDavid Burmeister
339,96 DKK
Indbundet
(1)
Dansk Guldalder
Nature strikes back -menneskets forhold til naturen set gennem vestlig kunst
Nature strikes back -menneskets forhold til naturen set gennem vestlig kunstHanne Kolind Poulsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Nature strikes back -menneskets forhold til naturen set gennem vestlig kunst
Danish Golden Age
DANISH GOLDEN AGEDavid Burmeister
399,95 DKK
Indbundet
(0)
DANISH GOLDEN AGE
Den blodige hævn
Den blodige hævnMickey Spillane
59,95 DKK
e-bog
(0)
Den blodige hævn

Mere om Henrik Holm

Henrik Holm har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Holms udgivelser.
Bøgerne fra Henrik Holm udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "After the Silence -Women of Art Speak Out" udgivet af SMK Forlag - "Tag dine børnebørn i skole" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Tag dine børnebørn i skole" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Verden på tilbud" udgivet af Center for Journalistik og Efteruddannelse på Ajour - "Dansk Guldalder" udgivet af SMK Forlag - "DANISH GOLDEN AGE" udgivet af SMK Forlag - "22 værker på Den Kongelige Afstøbningssamling" udgivet af Statens Museum for Kunst - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Når nyheder bliver til - på DR og TV2" i serien "Public service - medier og demokrati¤En forskningspublikation fra Ajour" udgivet af Ajour - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Erhvervscase" udgivet af Dafolo - "11. september" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Henrik Holm

Der er 12 tilgængelige udgivelser af Henrik Holm hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Henrik Holm bøger i flere forskellige formater. Holm har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henrik Holms "After the Silence -Women of Art Speak Out"

Hos Bog & idé er "After the Silence -Women of Art Speak Out" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er SMK Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Henrik Holm "Tag dine børnebørn i skole"

Hos Bog & idé er "Tag dine børnebørn i skole" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Tag dine børnebørn i skole" på din enhed og begynde at læse. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Holm