Bog & idéHenrik Lerdam

Bøger skrevet af Henrik Lerdam

Læs mere om Henrik Lerdam
1 produkter
1 produkter
Kongen og tinget
Kongen og tingetHenrik Lerdam
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Kongen og tinget

Mere om Henrik Lerdam

Der er forskellige bøger skrevet af Henrik Lerdam til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Lerdams seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kongen og tinget" udgivet af Museum Tusculanum - "Danske middelalderforskere " i serien "Skrifter udgivet af Institut for Historie ved Københavns Universitet" udgivet af Museum Tusculanum

Mere om Henrik Lerdams bøger

Du kan bestille to bøger af Henrik Lerdam her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Lerdam som indbundet. Lerdams bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Museum Tusculanum.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henrik Lerdams "Kongen og tinget"

Det er muligt at købe Henrik Lerdams "Kongen og tinget" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.

Henrik Lerdam "Danske middelalderforskere "

"Danske middelalderforskere " kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er med i serien "Skrifter udgivet af Institut for Historie ved Københavns Universitet". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Lerdam