Bog & idéHenry Brook

Bøger skrevet af Henry Brook

Læs mere om Henry Brook
1 produkter
1 produkter
Fakta Plus: Farlige dyr
Farlige dyrHenry Brook
49,95 DKK
EBOG
(0)
Farlige dyr

Mere om Henry Brook

Henry Brook har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Brooks nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ella Bjørn skal flytte" udgivet af Forlaget Flachs - "Fakta Plus: Kunstig intelligens" i serien "Fakta Plus" udgivet af Forlaget Flachs - "Fakta Plus: Specialstyrker " i serien "Fakta Plus" udgivet af Forlaget Flachs - "Farlige dyr" i serien "Fakta Plus" udgivet af Flachs - "Fakta Plus: Jagerfly" i serien "Fakta Plus" udgivet af Forlaget Flachs - "Fakta Plus: Kampvogne" i serien "Fakta Plus" udgivet af Forlaget Flachs - "Fakta Plus: Farlige dyr" i serien "Fakta Plus" udgivet af Flachs - "Fakta Plus: Droner" i serien "Fakta+" udgivet af Forlaget Flachs - "Fakta Plus: Krigsskibe" i serien "Fakta Plus" udgivet af Forlaget Flachs

Bøger skrevet af Henry Brook

Henry Brook har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Brooks bøger fås i et udvalg af formater. Henry Brook bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ella Bjørn skal flytte" af Henry Brook

Det er muligt at købe Henry Brooks "Ella Bjørn skal flytte" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Forlaget Flachs, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Fakta Plus: Kunstig intelligens" af Henry Brook

Det er muligt at købe Henry Brooks "Fakta Plus: Kunstig intelligens" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Brooks serie "Fakta Plus". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Henry Brook