Bog & idéHolm-Larsen J

Bøger skrevet af Holm-Larsen J

Læs mere om Holm-Larsen J
1 produkter
1 produkter
Håndbog i ejendomshandel og lejeret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i ejendomshandel og lejeretJytte Holm-Larsen
722,46 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog i ejendomshandel og lejeret

Mere om Holm-Larsen J

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Holm-Larsen J. Nedenfor har vi listet bøgerne fra J.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog i ejendomshandel og lejeret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ejerskifteforsikringer i praksis" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Bøger af Holm-Larsen J

Holm-Larsen J har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra J kommer blot som indbundet. J's bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Håndbog i ejendomshandel og lejeret" af Holm-Larsen J

Hos Bog & idé er "Håndbog i ejendomshandel og lejeret" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Holm-Larsen J "Ejerskifteforsikringer i praksis"

Hos Bog & idé er "Ejerskifteforsikringer i praksis" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Nyt Juridisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Holm-Larsen J