Bog & idéIda Rosenberg: Søren Corfixsen Whitt

Bøger skrevet af Ida Rosenberg: Søren Corfixsen Whitt

Læs mere om Ida Rosenberg: Søren Corfixsen Whitt
1 produkter
1 produkter
Selskabsloven
BOEGERTILSTAERKPRIS
SelskabslovenIda Rosenberg: Søren Corfixsen Whitt
3653,96 DKK
Hardback
(0)
Selskabsloven

Mere om Ida Rosenberg: Søren Corfixsen Whitt

Du kan kun bestille en enkelt bog af Ida Rosenberg: Søren Corfixsen Whitt her hos Bog & idé. Det er "Selskabsloven". Det er Karnov Group Denmark, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Selskabsloven" af Ida Rosenberg: Søren Corfixsen Whitt

Det er muligt at købe Ida Rosenberg: Søren Corfixsen Whitts "Selskabsloven" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark.

Endnu en af Ida Rosenberg: Søren Corfixsen Whitt fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ida Rosenberg: Søren Corfixsen Whitt