Bog & idéIngerd Hansen

Bøger skrevet af Ingerd Hansen

Læs mere om Ingerd Hansen
1 produkter
1 produkter
Min egen danskordbog
Min egen danskordbogHanne Willert
149,95 DKK
Indbundet
(1)
Min egen danskordbog

Mere om Ingerd Hansen

Der er bare én bog af Ingerd Hansen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Min egen danskordbog". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Min egen danskordbog" er desuden tilknyttet serien "Gyldendals røde undervisningsordbøger".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Min egen danskordbog" af Ingerd Hansen

Det er muligt at købe Ingerd Hansens "Min egen danskordbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Gyldendals røde undervisningsordbøger". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Hansen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ingerd Hansen