Bog & idéIzabela Grabda

Bøger skrevet af Izabela Grabda

Læs mere om Izabela Grabda
2 produkter
2 produkter
Przypadek Lidki
Przypadek LidkiIzabela Grabda
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Przypadek Lidki
Życie od nowa
Życie od nowaIzabela Grabda
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Życie od nowa

Mere om Izabela Grabda

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Izabela Grabda. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Grabda.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Życie od nowa" udgivet af SAGA Egmont - "Przypadek Lidki" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Izabela Grabda

Der er to tilgængelige udgivelser af Izabela Grabda hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Grabdas bøger som lydbog. Grabdas bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Życie od nowa" af Izabela Grabda

Hos Bog & idé er "Życie od nowa" tilgængelig som lydbog. Izabela Grabdas "Życie od nowa" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på pol og er udgivet af SAGA Egmont.

"Przypadek Lidki" af Izabela Grabda

"Przypadek Lidki" kan købes som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Przypadek Lidki" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på pol.
Detaljer
Fulde navn:
Izabela Grabda