Bog & idéJan Fedders

Bøger skrevet af Jan Fedders

Læs mere om Jan Fedders
2 produkter
2 produkter
Årsrapport efter internationale regnskabsstandarder - Fra dansk praksis til IFRS
BOEGERTILSTAERKPRIS
Årsrapport efter internationale regnskabsstandarder - Fra dansk praksis til IFRSHenrik Steffensen
2388,46 DKK
Hæftet
(0)
Årsrapport efter internationale regnskabsstandarder - Fra dansk praksis til IFRS
Årsrapporten. Kommentarer til årsregnskabsloven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Årsrapporten. Kommentarer til årsregnskabslovenHenrik Steffensen
2787,96 DKK
Hardback
(0)
Årsrapporten. Kommentarer til årsregnskabsloven

Mere om Jan Fedders

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Jan Fedders. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Fedders' nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Årsrapport efter internationale regnskabsstandarder - Fra dansk praksis til IFRS" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Årsrapporten. Kommentarer til årsregnskabsloven" udgivet af Karnov Group - "Årsrapport efter internationale regnskabsstandarder - Fra dansk praksis til IFRS" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Årsrapporten. Kommentarer til årsregnskabsloven" udgivet af Karnov Group - "Årsrapport efter internationale regnskabsstandarder" udgivet af Karnov Group - "Årsrapporten" udgivet af Karnov Group

Bøger af Jan Fedders

Der er seks tilgængelige udgivelser af Jan Fedders hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Fedders' bøger fås i et udvalg af formater. Fedders' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Årsrapport efter internationale regnskabsstandarder - Fra dansk praksis til IFRS" af Jan Fedders

"Årsrapport efter internationale regnskabsstandarder - Fra dansk praksis til IFRS" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jan Fedders "Årsrapporten. Kommentarer til årsregnskabsloven"

"Årsrapporten. Kommentarer til årsregnskabsloven" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Karnov Group, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Fedders