Bog & idéJan Furbo Sørensen

Bøger skrevet af Jan Furbo Sørensen

Læs mere om Jan Furbo Sørensen
9 produkter
9 produkter
Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser
Erhvervsøkonomi - videregående uddannelserJan Furbo Sørensen
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser
Årsrapport og regnskabsanalyse
Årsrapport og regnskabsanalyseJan Furbo Sørensen
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Årsrapport og regnskabsanalyse
Regnskab og regnskabsanalyse
Regnskab og regnskabsanalyseJan Furbo Sørensen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Regnskab og regnskabsanalyse
Indledende erhvervsøkonomi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Indledende erhvervsøkonomiJan Furbo Sørensen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Indledende erhvervsøkonomi
Indledende erhvervsøkonomi med regneark. Opgavesamling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Indledende erhvervsøkonomi med regneark. OpgavesamlingJan Furbo Sørensen
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Indledende erhvervsøkonomi med regneark. Opgavesamling
Økonomistyring - videregående uddannelser
Økonomistyring - videregående uddannelserJan Furbo Sørensen
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomistyring - videregående uddannelser
Økonomistyring  - videregående uddannelser -  Opgaver
Økonomistyring - videregående uddannelser - OpgaverJan Furbo Sørensen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomistyring - videregående uddannelser - Opgaver
Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser - Opgaver
BOEGERTILSTAERKPRIS
Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser - OpgaverJan Furbo Sørensen
195,46 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser - Opgaver
Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamlingJan Furbo Sørensen
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling

Mere om Jan Furbo Sørensen

Jan Furbo Sørensen har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Indledende erhvervsøkonomi" udgivet af Gyldendal - "Indledende erhvervsøkonomi med regneark. Opgavesamling" udgivet af Gyldendal - "Økonomistyring - videregående uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Økonomistyring - videregående uddannelser - Opgaver" udgivet af Gyldendal - "Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser - Opgaver" udgivet af Gyldendal - "Virksomhedsøkonomi, niveau A" udgivet af Trojka - "Virksomhedsøkonomi, niveau B" udgivet af Trojka - "Årsrapport og regnskabsanalyse" udgivet af Gyldendal - "Årsrapport og regnskabsanalyse" udgivet af Hans Reitzel - "Økonomistyring - videregående uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Årsrapport og regnskabsanalyse" udgivet af HansReitzels - "Økonomistyring - videregående uddannelser - Opgaver" udgivet af Gyldendal - "Regnskab og regnskabsanalyse" udgivet af Gyldendal - "Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser - Opgaver" udgivet af HansReitzels - "Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Indledende erhvervsøkonomi" udgivet af Gyldendal - "Indledende erhvervsøkonomi med regneark. Opgavesamling" udgivet af Gyldendal - "Virksomhedsøkonomi, niveau A" udgivet af Trojka - "Virksomhedsøkonomi, niveau A" udgivet af Trojka - "Virksomhedsøkonomi, niveau B" udgivet af Trojka - "Virksomhedsøkonomi, niveau B" udgivet af Trojka - "Virksomhedsøkonomi, niveau A" udgivet af Trojka - "Virksomhedsøkonomi, niveau A" udgivet af Trojka

Mere om Jan Furbo Sørensens bøger

Der er 25 tilgængelige bøger af Jan Furbo Sørensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde Sørensens bøger som hæftet. Sørensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Indledende erhvervsøkonomi" af Jan Furbo Sørensen

Hos Bog & idé er "Indledende erhvervsøkonomi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Indledende erhvervsøkonomi med regneark. Opgavesamling" af Jan Furbo Sørensen

Hos Bog & idé er "Indledende erhvervsøkonomi med regneark. Opgavesamling" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Furbo Sørensen