Bog & idéJan Pedersen-Halle

Bøger skrevet af Jan Pedersen-Halle

Læs mere om Jan Pedersen-Halle
0 produkter

Mere om Jan Pedersen-Halle

Jan Pedersen-Halle har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Samlerens Krydsords Leksikon". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Samlerens Krydsords Leksikon" af Jan Pedersen-Halle

"Samlerens Krydsords Leksikon" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Jan Pedersen-Halle skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Pedersen-Halle