Bog & idéJane Schul

Bøger skrevet af Jane Schul

Læs mere om Jane Schul
3 produkter
3 produkter
Politikens store havebog
Politikens store havebogHavearkitekt Laila Sølager
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Politikens store havebog
ROSER
ROSERJane Schul
99,95 DKK
Indbundet
(0)
ROSER
Hvilken plante hvor
Hvilken plante hvorJane Schul
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Hvilken plante hvor

Mere om Jane Schul

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Jane Schul. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Schuls seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Farver i haven" udgivet af Politiken i samarbejde med Det Danske Haveselskab - "Politikens store havebog" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "ROSER" udgivet af Koustrup & Co. - "Farver i haven" udgivet af Gyldendals Bogklubber i samarbejde med Det Danske Haveselskab - "Politikens store havebog" udgivet af Politikens Forlag - "Hvilken plante hvor" i serien "Politikens håndbøger" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Jane Schuls bøger

Du kan bestille seks bøger af Jane Schul her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Jane Schul fås i et udvalg af formater. Schul har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Farver i haven" af Jane Schul

Hos Bog & idé er "Farver i haven" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Politiken i samarbejde med Det Danske Haveselskab, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jane Schul "Politikens store havebog"

Hos Bog & idé er "Politikens store havebog" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendals Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Jane Schul