Bog & idéJannie Holm Andersen

Bøger skrevet af Jannie Holm Andersen

Læs mere om Jannie Holm Andersen
1 produkter
1 produkter
De Danske Lædermænd
BOEGERTILSTAERKPRIS
De Danske LædermændJannie Holm Andersen
224,06 DKK
Indbundet
(0)
De Danske Lædermænd

Mere om Jannie Holm Andersen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Jannie Holm Andersen her hos Bog & idé. Det er "De Danske Lædermænd". Det er Forlaget Kjellerup, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jannie Holm Andersens "De Danske Lædermænd"

Hos Bog & idé er "De Danske Lædermænd" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Kjellerup.

Dette er en også en fantastisk bog fra Andersen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jannie Holm Andersen