Bog & idéJannie Munch

Bøger skrevet af Jannie Munch

Læs mere om Jannie Munch
3 produkter
3 produkter
Finansiel rådgivning - privat
Finansiel rådgivning - privatJannie Munch
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Finansiel rådgivning - privat
Finansiel rådgivning - privat
BOEGERTILSTAERKPRIS
Finansiel rådgivning - privatTage Bergsbo
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Finansiel rådgivning - privat
Privatøkonomi
PrivatøkonomiJannie Munch
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Privatøkonomi

Mere om Jannie Munch

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger af Jannie Munch. På listen nedenfor har du de seneste af Munchs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af HansReitzels - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af HansReitzels - "Privatøkonomi og kunderådgivning" udgivet af Gyldendal - "Privatøkonomi og kunderådgivning" udgivet af Akademisk

Bøger af Jannie Munch

Jannie Munch har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Munchs bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Munch er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jannie Munchs "Finansiel rådgivning - privat"

"Finansiel rådgivning - privat" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Finansiel rådgivning - privat" af Jannie Munch

Det er muligt at købe Jannie Munchs "Finansiel rådgivning - privat" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jannie Munch