Bog & idéJean-Pol og Raoul Cauvin

Bøger skrevet af Jean-Pol og Raoul Cauvin

Læs mere om Jean-Pol og Raoul Cauvin
0 produkter

Mere om Jean-Pol og Raoul Cauvin

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Jean-Pol og Raoul Cauvin. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cauvin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sammy: Mae West" i serien "Sammy" udgivet af Forlaget Zoom - "Sammy: En gorilla i buret" i serien "Sammy" udgivet af Forlaget Zoom - "Sammy: To gorillaer og en falsk kardinal " i serien "Sammy" udgivet af Forlaget Zoom - "Sammy: To gorillaer i Paris" i serien "Sammy" udgivet af Forlaget Zoom - "Sammy: Boy" i serien "Sammy" udgivet af Forlaget Zoom - "Sammy: Sej sild med skud i" i serien "Sammy" udgivet af Forlaget Zoom

Bøger af Jean-Pol og Raoul Cauvin

Der er seks tilgængelige bøger af Jean-Pol og Raoul Cauvin hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe Cauvins bøger som hæftet. Bøgerne af Cauvin er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Forlaget Zoom.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sammy: Mae West" af Jean-Pol og Raoul Cauvin

Det er muligt at købe Jean-Pol og Raoul Cauvins "Sammy: Mae West" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Cauvins serie "Sammy". Det er Forlaget Zoom, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jean-Pol og Raoul Cauvin "Sammy: En gorilla i buret"

Det er muligt at købe Jean-Pol og Raoul Cauvins "Sammy: En gorilla i buret" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Sammy". Det er Forlaget Zoom, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jean-Pol og Raoul Cauvin