Bog & idéJean-Yves Ferri

Bøger skrevet af Jean-Yves Ferri

Læs mere om Jean-Yves Ferri
4 produkter
4 produkter
Asterix 38
Asterix 38Jean-Yves Ferri
149,95 DKK
Hæftet
(5)
Asterix 38
Asterix 39
Asterix 39Jean-Yves Ferri
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Asterix 39
Asterix 39
Asterix 39Jean-Yves Ferri
179,95 DKK
Indbundet
(0)
Asterix 39
Asterix 38
Asterix 38Jean-Yves Ferri
179,95 DKK
Indbundet
(5)
Asterix 38

Mere om Jean-Yves Ferri

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Jean-Yves Ferri. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ferri.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Asterix 38" udgivet af Cobolt - "Asterix 38" udgivet af Cobolt - "Asterix i Støvlelandet " i serien "Asterix" udgivet af Egmont Publishing - "Asterix i Støvlelandet" i serien "Asterix" udgivet af Egmont Publishing - "Asterix og pikterne" i serien "Asterix" udgivet af Egmont Kids Media - "Cæsars papyrus" i serien "Asterix" udgivet af Egmont Kids Media

Mere om Jean-Yves Ferris bøger

Jean-Yves Ferri har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Jean-Yves Ferri bøger i et udvalg af formater. Jean-Yves Ferri bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jean-Yves Ferris "Asterix 38"

Det er muligt at købe Jean-Yves Ferris "Asterix 38" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Cobolt.

Jean-Yves Ferri "Asterix 38"

Hos Bog & idé er "Asterix 38" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cobolt, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jean-Yves Ferri