Bog & idéJeanette Præstegaard

Bøger skrevet af Jeanette Præstegaard

Læs mere om Jeanette Præstegaard
6 produkter
6 produkter
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige områdeLoni Ledderer
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område
Pædiatrisk fysioterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædiatrisk fysioterapiGitte Platz
390,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædiatrisk fysioterapi
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi
Kliniske metoder i sygeplejepraksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kliniske metoder i sygeplejepraksisLene Sørensen
237,96 DKK
Hæftet
(0)
Kliniske metoder i sygeplejepraksis
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske områdeIra Neumann
349,95 DKK
Bog
(1)
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
Telerehabilitering
TelerehabiliteringKristian Kidholm
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Telerehabilitering

Mere om Jeanette Præstegaard

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Jeanette Præstegaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Præstegaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Telerehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi " i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" udgivet af Gyldendal - "Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område" udgivet af Gyldendal - "Pædiatrisk fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Kliniske metoder i sygeplejepraksis" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard

Mere om Jeanette Præstegaards bøger

Der er 11 tilgængelige bøger af Jeanette Præstegaard hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jeanette Præstegaard kan købes i flere formater. Præstegaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" af Jeanette Præstegaard

Det er muligt at købe Jeanette Præstegaards "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Telerehabilitering" af Jeanette Præstegaard

Hos Bog & idé er "Telerehabilitering" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jeanette Præstegaard