Bog & idéJen Bricker

Bøger skrevet af Jen Bricker

Læs mere om Jen Bricker
1 produkter
1 produkter
Ingenting är omöjligt
Ingenting är omöjligtJen Bricker
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Ingenting är omöjligt

Mere om Jen Bricker

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Jen Bricker. Bogen har titlen "Ingenting är omöjligt". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på swe.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ingenting är omöjligt" af Jen Bricker

Det er muligt at købe Jen Brickers "Ingenting är omöjligt" som lydbog. Jen Brickers "Ingenting är omöjligt" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på swe.

Endnu en af Jen Bricker fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jen Bricker