Bog & idéJennifer Walker

Bøger skrevet af Jennifer Walker

Læs mere om Jennifer Walker
1 produkter
1 produkter
Baltimore
BaltimoreJennifer Walker
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Baltimore

Mere om Jennifer Walker

Der er kun én bog af Jennifer Walker tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Baltimore". Den er udgivet af Avalon Travel Publishing på engelsk. "Baltimore" er desuden udgivet i serien "Moon Handbooks".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Baltimore" af Jennifer Walker

Det er muligt at købe Jennifer Walkers "Baltimore" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Walkers serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Jennifer Walker skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jennifer Walker