Bog & idéJens Moberg

Bøger skrevet af Jens Moberg

Læs mere om Jens Moberg
4 produkter
4 produkter
Min CEO Cookbook
Min CEO cookbookJens Moberg
49,95 DKK
e-bog
(0)
Min CEO cookbook
Rettidig omsorg
Rettidig omsorgJens Moberg
49,95 DKK
e-bog
(0)
Rettidig omsorg
Mission ledelse
Mission ledelseTrine Beckett
119,95 DKK
e-bog
(0)
Mission ledelse
Personlig vækst
Personlig vækstJens Moberg
169,95 DKK
e-bog
(0)
Personlig vækst

Mere om Jens Moberg

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger af Jens Moberg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Moberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rettidig omsorg" udgivet af Gyldendal Business - "Min CEO cookbook" udgivet af Gyldendal Business - "Mission ledelse" udgivet af DR¤i samarbejde med L&R Business - "Personlig vækst" udgivet af L&R Business - "Rettidig omsorg" udgivet af Gyldendal Business - "Rettidig omsorg" udgivet af Gyldendal Business - "Min CEO Cookbook" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Jens Mobergs bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Jens Moberg hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Mobergs bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Moberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Mobergs "Rettidig omsorg"

"Rettidig omsorg" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jens Moberg "Min CEO cookbook"

"Min CEO cookbook" kan købes som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Min CEO cookbook" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Moberg