Bog & idéJesper Asmussen

Bøger skrevet af Jesper Asmussen

Læs mere om Jesper Asmussen
13 produkter
13 produkter
Gudenåen
GudenåenJesper Asmussen
249,95 DKK
Hardback
(0)
Gudenåen
Hærvejen
HærvejenJesper Asmussen
249,95 DKK
Hardback
(0)
Hærvejen
Vestvolden og Nordfronten - Danmarks største fæstningsanlæg
Vestvolden og Nordfronten - Danmarks største fæstningsanlægJesper Asmussen
99,95 DKK
Indbundet
(3)
Vestvolden og Nordfronten - Danmarks største fæstningsanlæg
På historisk rundrejse i Skåne
På historisk rundrejse i SkåneJesper Asmussen
299,95 DKK
HARDBACK
(0)
På historisk rundrejse i Skåne
København
KøbenhavnJesper Asmussen
249,95 DKK
Hardback
(0)
København
Vores dejligste julesange
Vores dejligste julesangeJesper Asmussen
29,95 DKK
Hæftet
(0)
Vores dejligste julesange
Bornholm med Ertholmene
Bornholm med ErtholmeneJesper Asmussen
249,95 DKK
Hardback
(0)
Bornholm med Ertholmene
Next stop Copenhagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Next stop CopenhagenJesper Asmussen
84,96 DKK
Hæftet
(0)
Next stop Copenhagen
På rundtur i København
BOEGERTILSTAERKPRIS
På rundtur i KøbenhavnJesper Asmussen
84,96 DKK
Hæftet
(0)
På rundtur i København
Kom i gang med computeren
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kom i gang med computerenJesper Asmussen
212,46 DKK
PAPERBACK
(0)
Kom i gang med computeren
Gendarmstien - fra Padborg til Kettingskov
Gendarmstien - fra Padborg til KettingskovJesper Asmussen
119,95 DKK
e-bog
(1)
Gendarmstien - fra Padborg til Kettingskov
København rundt
København rundtJesper Asmussen
139,95 DKK
e-bog
(1)
København rundt
Vestvolden og Nordfronten
Vestvolden og NordfrontenJesper Asmussen
99,95 DKK
e-bog
(3)
Vestvolden og Nordfronten

Mere om Jesper Asmussen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Jesper Asmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Asmussen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Jesper Asmussens bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gamle billeder og historier fra Amager" udgivet af Turbine - "København" udgivet af Turbine - "Bornholm med Ertholmene" udgivet af Turbine - "Hærvejen" udgivet af Turbine - "Vestvolden og Nordfronten - Danmarks største fæstningsanlæg" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Soldatersange og tapre historier" udgivet af Attika - "Soldatersange og tapre historier, (num. expl.)" udgivet af Attika - "Den bedste computerbog til pensionister For begyndere" udgivet af Gad - "Den bedste computerbog til pensionister For begyndere" udgivet af Gads Forlag - "Den bedste computerbog til pensionister Modul 2, 3, 4 og 7 " i serien "Den bedste computerbog til pensionister" udgivet af Gads Forlag - "Den bedste computerbog til pensionister Modul 5 " udgivet af Gads Forlag - "Den bedste computerbog til pensionister Modul 6 " udgivet af Gad - "Den bedste computerbog til pensionister Modul 1 " udgivet af Gad - "Den bedste computerbog til pensionister For erfarne " udgivet af Gad - "Den bedste computerbog til pensionister For viderekomne " udgivet af Gad - "Den bedste computerbog til pensionister For let øvede " udgivet af Gad - "Den bedste computerbog til pensionister For øvede " udgivet af Gad - "Den bedste computerbog til pensionister For øvede" udgivet af Gad - "Den bedste computerbog til pensionister For begyndere " udgivet af Gad - "Pcabc " udgivet af Gad - "København rundt. Byvandringer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mølleåen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mølleåen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gendarmstien - fra Padborg til Kettingskov" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "København rundt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vestvolden og Nordfronten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vores dejligste julesange" udgivet af Globe - "Vestvolden og Nordfronten" udgivet af Lindhardt & Ringhof - "På historisk rundrejse i Skåne" udgivet af Globe - "Microsoft Word 2010" i serien "Stepcase" udgivet af Softworld - "Microsoft PowerPoint 2010" i serien "Stepcase" udgivet af Softworld - "Microsoft Outlook 2010" i serien "Stepcase" udgivet af Softworld - "Microsoft Excel 2010" i serien "Stepcase" udgivet af Softworld - "Den danske quizbog" udgivet af Globe - "På rundtur i København" udgivet af Globe - "Next stop Copenhagen" udgivet af Globe - "Sømandens quiz" udgivet af Frydenlund - "Kom i gang med computeren" udgivet af Globe - "Den store quizbog om Danmark" udgivet af Frydenlund - "Julens quiz" udgivet af Frydenlund
Og et antal andre bøger skrevet af Asmussen, som du også kan købe hos Bog & idé.

Bøger af Jesper Asmussen

Her hos Bog & idé kan du finde mange bøger af Jesper Asmussen. Få fingrene i din favorit allerede nu. Asmussens bøger fås i samtlige formater. Asmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Asmussens "Gamle billeder og historier fra Amager"

"Gamle billeder og historier fra Amager" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jesper Asmussen "København"

Det er muligt at købe Jesper Asmussens "København" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Asmussen