Bog & idéJesper Dammeyer

Bøger skrevet af Jesper Dammeyer

Læs mere om Jesper Dammeyer
8 produkter
8 produkter
Positiv psykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Positiv psykologiJonas Fisker
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Positiv psykologi
Den lille gule
Den lille guleJesper Dammeyer
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Den lille gule
Udviklingspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
UdviklingspsykologiJesper Dammeyer
297,46 DKK
Indbundet
(0)
Udviklingspsykologi
Kommunikationshandicap
BOEGERTILSTAERKPRIS
KommunikationshandicapLouise Bøttcher
195,46 DKK
Paperback
(0)
Kommunikationshandicap
Personlighedspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
PersonlighedspsykologiBjarne Sode Funch
348,46 DKK
Indbundet
(0)
Personlighedspsykologi
Pædagogisk psykologi
Pædagogisk psykologiJesper Dammeyer
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Pædagogisk psykologi
Handicappsykologi
HandicappsykologiLouise Bøttcher
369,95 DKK
Paperback
(0)
Handicappsykologi
Socialpsykologi
SocialpsykologiJesper Dammeyer
349,95 DKK
Indbundet
(1)
Socialpsykologi

Mere om Jesper Dammeyer

Der findes forskellige bøger fra Jesper Dammeyer tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Dammeyers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialpsykologi" udgivet af Gyldendal - "Handicappsykologi" udgivet af Samfundslitteratur - "Pædagogisk psykologi" udgivet af Gyldendal - "Kommunikationshandicap" udgivet af Samfundslitteratur - "Positiv psykologi" udgivet af Gyldendal - "Personlighedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Handicappsykologi" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Jesper Dammeyers bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Jesper Dammeyer hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Dammeyers bøger kommer i flere formater. Dammeyers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jesper Dammeyers "Socialpsykologi"

Hos Bog & idé er "Socialpsykologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jesper Dammeyer "Handicappsykologi"

Hos Bog & idé er "Handicappsykologi" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Dammeyer