Bog & idéJesper Larsen Mærsk

Bøger skrevet af Jesper Larsen Mærsk

Læs mere om Jesper Larsen Mærsk
5 produkter
5 produkter
Energibesparende metoder og energiforvaltning i hverdagen
Energibesparende metoder og energiforvaltning i hverdagenRed
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Energibesparende metoder og energiforvaltning i hverdagen
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi
Sociologi og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologi og rehabiliteringJette Bangshaab
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi og rehabilitering
Nordisk aktivitetsvidenskab
Nordisk aktivitetsvidenskabAnette Enemark Larsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Nordisk aktivitetsvidenskab

Mere om Jesper Larsen Mærsk

Der findes forskellige bøger fra Jesper Larsen Mærsk tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Mærsks seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociologi og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Nordisk aktivitetsvidenskab" i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jesper Larsen Mærsk

Du kan bestille fem bøger af Jesper Larsen Mærsk her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Jesper Larsen Mærsk fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Mærsk udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Larsen Mærsks "Sociologi og rehabilitering"

Hos Bog & idé er "Sociologi og rehabilitering" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Basisbog i ergoterapi" af Jesper Larsen Mærsk

"Basisbog i ergoterapi" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Larsen Mærsk