Bog & idéJessie Miller

Bøger skrevet af Jessie Miller

Læs mere om Jessie Miller
0 produkter

Mere om Jessie Miller

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Jessie Miller. Bogen har titlen "Hanefars stramme bukser". Den er udgivet af Legind A/S på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hanefars stramme bukser" af Jessie Miller

"Hanefars stramme bukser" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Legind A/S.

Endnu en af Jessie Miller fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jessie Miller