Bog & idéJette Nielsen

Bøger skrevet af Jette Nielsen

Læs mere om Jette Nielsen
4 produkter
4 produkter
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)Anja Semke
799,95 DKK
Indbundet
(1)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)(med iBog)
Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)(med iBog)Anja Semke
259,95 DKK
Indbundet
(0)
Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)(med iBog)
Casesamling - Trin 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Casesamling - Trin 1Jette Nielsen
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Casesamling - Trin 1
Ledertræning i læringsgrupper
Ledertræning i læringsgrupperJette Nielsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledertræning i læringsgrupper

Mere om Jette Nielsen

Der findes en del bøger skrevet af Jette Nielsen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog for social- og sundhedshjælpere" udgivet af Munksgaard - "Hjælperleksikon" udgivet af Munksgaard - "Sosu - Trin 1 " i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Social- og sundhedshjælperens rolle (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Mødet med borgeren (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Casesamling - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Gyldendal - "Elsker mig - Elsker mig ikke" udgivet af NLP Huset

Mere om Jette Nielsens bøger

Du kan bestille ti bøger af Jette Nielsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Jette Nielsen kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jette Nielsens "Lærebog for social- og sundhedshjælpere"

Hos Bog & idé er "Lærebog for social- og sundhedshjælpere" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Hjælperleksikon" af Jette Nielsen

"Hjælperleksikon" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jette Nielsen