Bog & idéJim Davis

Bøger skrevet af Jim Davis

Læs mere om Jim Davis
6 produkter
6 produkter
Garfield: Rigtige venner
Garfield: Rigtige vennerRigtige venner
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Garfield: Rigtige venner
Garfield: En guide til livet
Garfield: En guide til livetEn guide til livet
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Garfield: En guide til livet
Garfield: Start dagen med et smil
Garfield: Start dagen med et smilJim Davis
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Garfield: Start dagen med et smil
Garfield: Femti, nemli’!
Garfield: Femti, nemli’!Femti
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Garfield: Femti, nemli’!
Garfield: Arbejdet kalder!
Garfield: Arbejdet kalder!Arbejdet kalder!
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Garfield: Arbejdet kalder!
Garfield: Jeg er ikke et rodehoved … jeg er organisationelt udfordret
Garfield: Jeg er ikke et rodehoved … jeg er organisationelt udfordretJeg er ikke et rodehoved … jeg er organisationelt udfordret
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Garfield: Jeg er ikke et rodehoved … jeg er organisationelt udfordret

Mere om Jim Davis

Der findes flere forskellige bøger fra Jim Davis på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Davis' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Garfield 64: Garfield går i land" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt - "Garfield minus Garfield" udgivet af Cobolt - "Garfield 52: Arbejdet kalder!" udgivet af Cobolt - "Garfield bruger de små grå" udgivet af Cobolt - "Garfield 55: Garfield er et snorketræ" udgivet af Cobolt - "Garfield 63: Garfield holder hvid jul" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt - "Garfield på vulkaner " i serien "TV-bog" udgivet af Interpresse - "Garfield 62: Garfield og den blå tone" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt - "Garfield 61: Et gyldent håndtryk" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt - "Garfield farvealbum 29" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt - "Garfield farvealbum 30" i serien "Garfield farvealbum" udgivet af Cobolt - "Garfield 60" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt - "Garfield 59" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt - "Garfield farvealbum 28" i serien "Garfield farvealbum" udgivet af Cobolt - "Garfield 27: Garfield på den røde løber" i serien "Garfield farvealbum" udgivet af Cobolt - "Garfield 58: Garfield bøffer i den" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt - "Garfield 57: Garfield på tynd is" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt - "Garfield 26: Misfarvet" i serien "Garfield farvealbum" udgivet af Cobolt - "Garfield 25: Den hvide tornado" i serien "Garfield farvealbum" udgivet af Cobolt - "Garfield 56: Glædelig mandag" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt - "Garfield 24: På den lyserøde sky" i serien "Garfield farvealbum" udgivet af Cobolt - "Garfield 54: Jeg er ikke et rodehoved, jeg er organisationelt udfordret" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt - "Garfield 53: Livsnyder, Hvem, mig?" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt - "Garfield - orangeade i g-dur" i serien "Garfield farvealbum" udgivet af Cobolt - "Start dagen med et smil" i serien "Garfield bøger" udgivet af Carlsen - "Garfield 50 - Femti, nemli'!" i serien "Garfield bøger" udgivet af Cobolt

Bøger af Jim Davis

Du kan bestille 26 bøger af Jim Davis her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Davis' bøger fås i flere forskellige formater. Jim Davis bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Garfield 64: Garfield går i land" af Jim Davis

"Garfield 64: Garfield går i land" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Davis' serie "Garfield bøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Cobolt.

"Garfield minus Garfield" af Jim Davis

"Garfield minus Garfield" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Cobolt.
Detaljer
Fulde navn:
Jim Davis