Bog & idéJørgen Bek Weiss Hansen

Bøger skrevet af Jørgen Bek Weiss Hansen

Læs mere om Jørgen Bek Weiss Hansen
1 produkter
1 produkter
Iværksætterens juridiske udfordringer
Iværksætterens juridiske udfordringerJesper Lau Hansen (red.)
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Iværksætterens juridiske udfordringer

Mere om Jørgen Bek Weiss Hansen

Der er kun én bog af Jørgen Bek Weiss Hansen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Iværksætterens juridiske udfordringer". Den er udgivet af Djøf Forlag på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Iværksætterens juridiske udfordringer" af Jørgen Bek Weiss Hansen

"Iværksætterens juridiske udfordringer" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jørgen Bek Weiss Hansen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Bek Weiss Hansen