Bog & idéJørgen Larsen

Bøger skrevet af Jørgen Larsen

Læs mere om Jørgen Larsen
3 produkter
3 produkter
Grundlæggende byggeviden
Grundlæggende byggevidenJørgen Larsen
469,95 DKK
(0)
Grundlæggende byggeviden
Gamle København
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gamle KøbenhavnJørgen Larsen
254,96 DKK
Indbundet
(1)
Gamle København
Gamle København
Gamle KøbenhavnJørgen Larsen
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Gamle København

Mere om Jørgen Larsen

Der er forskellige bøger fra Jørgen Larsen tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Larsens seneste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Jørgen Larsens bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Grundlæggende byggeviden" udgivet af Akademisk Forlag - "Grundlæggende byggeviden" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Grundlæggende byggeviden" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Træ og trækonstruktioner" udgivet af Træbranchens Oplysningsråd. Træinformation - "Træ og trækonstruktioner. Materialer" udgivet af Træbranchens Oplysningsråd - "Lad os bekende den kristne tro" udgivet af Lohse - "Træ og trækonstruktioner. Beregninger" udgivet af Træbranchens Oplysningsråd - "Grundlæggende byggeviden" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Grundlæggende byggeviden" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Amalienborg" udgivet af Gyldendal - "Gamle København" udgivet af Gyldendal - "Beregning af trækonstruktioner" udgivet af Træinformation - "Amalienborg - dansk udgave" udgivet af Gyldendal - "Fra det gamle København" udgivet af Aschehoug - "Farlig viden" udgivet af Berlingske Media - "Grundlæggende byggeviden" udgivet af PRAXIS - Nyt Teknisk Forlag - "Grundlæggende byggeviden" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Danske gladiatorer i Serie A" udgivet af Muusmann - "Amalienborg - engelsk udgave" udgivet af Gyldendal - "Gamle København" udgivet af Gyldendal - "Sæt skrivespor" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt skrivespor 2" i serien "Sprog, genre, sprogrigtighed" udgivet af Dansklærerforeningen - "Sæt skrivespor" udgivet af Dansklærerforeningen - "Beregning af forbindelser" udgivet af Træinformation - "The Kornilov Revolt" i serien "Slavonic studies, Aarhus University" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Byggeri og energi En procesbeskrivelse" udgivet af Juridisk Forlag - "Gamle København" udgivet af Gyldendal - "Gamle København" udgivet af Gyldendal

Jørgen Larsens bøger

Jørgen Larsen har 28 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Larsens bøger fås i forskellige formater. Larsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jørgen Larsens "Grundlæggende byggeviden"

Det er muligt at købe Jørgen Larsens "Grundlæggende byggeviden" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Larsen "Grundlæggende byggeviden"

Hos Bog & idé er "Grundlæggende byggeviden" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Larsen