Bog & idéJørn Lauesen

Bøger skrevet af Jørn Lauesen

Læs mere om Jørn Lauesen
4 produkter
4 produkter
Salgsbiblen
SalgsbiblenJørn Lauesen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Salgsbiblen
Førstehjælp til kedelige talere
Førstehjælp til kedelige talereJørn Lauesen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Førstehjælp til kedelige talere
Superkundeservice: en bog om hvad du bør gøre
Superkundeservice. En bog om hvad du bør gøreJørn Lauesen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Superkundeservice. En bog om hvad du bør gøre
Kom forrest i køen, når du søger job
Kom forrest i køen, når du søger jobJørn Lauesen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Kom forrest i køen, når du søger job

Mere om Jørn Lauesen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Jørn Lauesen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lauesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Førstehjælp til kedelige talere" i serien "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger" udgivet af Forlaget Birmar - "Førstehjælp til kedelige talere" udgivet af birmar - "Kom forrest i køen, når du søger job" udgivet af Libris - "Kom forrest i køen når du søger job" udgivet af Jobindex Libris - "Vind med superkundeservice" udgivet af Birmar - "Overhal jobkøen" udgivet af Birmar - "Salgsbiblen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Superkundeservice. En bog om hvad du bør gøre" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kom forrest i køen, når du søger job" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Jørn Lauesens bøger

Jørn Lauesen har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Jørn Lauesen bøger i et udvalg af formater. Lauesens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Førstehjælp til kedelige talere" af Jørn Lauesen

Det er muligt at købe Jørn Lauesens "Førstehjælp til kedelige talere" som ebog. Med "Førstehjælp til kedelige talere" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Lauesens serie "Guidebog¤Birmars serie af værktøjs- og metodebøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Birmar.

"Førstehjælp til kedelige talere" af Jørn Lauesen

"Førstehjælp til kedelige talere" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er birmar, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Lauesen