Bog & idéJohn Aasted Halse og Kristian Stanley Halse

Bøger skrevet af John Aasted Halse og Kristian Stanley Halse

Læs mere om John Aasted Halse og Kristian Stanley Halse
0 produkter

Mere om John Aasted Halse og Kristian Stanley Halse

John Aasted Halse og Kristian Stanley Halse har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Klog på børn". Det er Frydenlund, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

John Aasted Halse og Kristian Stanley Halses "Klog på børn"

Det er muligt at købe John Aasted Halse og Kristian Stanley Halses "Klog på børn" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Halse, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
John Aasted Halse og Kristian Stanley Halse