Bog & idéJohn Hughes

Bøger skrevet af John Hughes

Læs mere om John Hughes
0 produkter

Mere om John Hughes

John Hughes har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hughes.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alene hjemme" udgivet af Carlsen - "Alene hjemme" i serien "Carlsens filmklassikere" udgivet af CARLSEN - "Militære efterretningsfadæser" udgivet af Haase - "Militære efterretninger" udgivet af Haase

Mere om John Hughes' bøger

John Hughes har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille John Hughes bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Hughes er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John Hughes' "Alene hjemme"

"Alene hjemme" kan købes som lydbog. Du kan derudover altid have "Alene hjemme" af John Hughes med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

John Hughes "Alene hjemme"

Det er muligt at købe John Hughes' "Alene hjemme" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i Hughes' serie "Carlsens filmklassikere". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
John Hughes