Bog & idéJohn R. Johnsen

Bøger skrevet af John R. Johnsen

Læs mere om John R. Johnsen
0 produkter

Mere om John R. Johnsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af John R. Johnsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Johnsens bøger.
Bøgerne fra John R. Johnsen tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansen i spejlet" udgivet af Gads Forlag - "Dance in the mirror" udgivet af Gads Forlag

John R. Johnsens bøger

Du kan købe to bøger af John R. Johnsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra John R. Johnsen fås i et udvalg af formater. Johnsens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gads Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

John R. Johnsens "Dansen i spejlet"

Hos Bog & idé er "Dansen i spejlet" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

"Dance in the mirror" af John R. Johnsen

Hos Bog & idé er "Dance in the mirror" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
John R. Johnsen