Bog & idéJohnny Holst

Bøger skrevet af Johnny Holst

Læs mere om Johnny Holst
0 produkter

Mere om Johnny Holst

Der findes mange bøger fra Johnny Holst tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Holsts seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politipsykologi" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Politipsykologi" udgivet af Gyldendal

Johnny Holsts bøger

Der er to tilgængelige bøger af Johnny Holst hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Holsts bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Holst er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Politipsykologi" af Johnny Holst

Det er muligt at købe Johnny Holsts "Politipsykologi" som e-bog (pdf-format). "Politipsykologi" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzels Forlag.

Johnny Holst "Politipsykologi"

Hos Bog & idé er "Politipsykologi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johnny Holst