Bog & idéJonas Gabrielsen

Bøger skrevet af Jonas Gabrielsen

Læs mere om Jonas Gabrielsen
8 produkter
8 produkter
Talens magt
Talens magtJonas Gabrielsen
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Talens magt
Retorikkens hemmelige steder
Retorikkens hemmelige stederChristina Pontoppidan
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Retorikkens hemmelige steder
Ledere, der taler - taler, der leder
Ledere, der taler – taler, der lederJonas Gabrielsen
179,95 DKK
EBOG
(1)
Ledere, der taler – taler, der leder
Topik
TopikJonas Gabrielsen
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Topik
The Power of Speech
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Power of SpeechJonas Gabrielsen
220,96 DKK
Hæftet
(0)
The Power of Speech
Retorikkens aktualitet
Retorikkens aktualitetHanne Roer
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Retorikkens aktualitet
Retten i sproget
Retten i sprogetJan Engberg
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Retten i sproget
Topik
TopikJonas Gabrielsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Topik

Mere om Jonas Gabrielsen

Der er forskellige bøger af Jonas Gabrielsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Gabrielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Talens magt" udgivet af HansReitzels - "Retorikkens aktualitet" udgivet af HansReitzels - "Ledere, der taler - taler, der leder" udgivet af Frydenlund Academic - "Retten i sproget" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ledere, der taler – taler, der leder" udgivet af Frydenlund Academic - "Retorikkens aktualitet" i serien "Sprog i praksis" udgivet af Gyldendal - "Juridisk gennemslagskraft" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "The Power of Speech" udgivet af Gyldendal - "Topik" udgivet af Retorikforlaget - "Talens magt" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jonas Gabrielsen

Jonas Gabrielsen har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Gabrielsens bøger fås i et udvalg af formater. Gabrielsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jonas Gabrielsens "Talens magt"

Det er muligt at købe Jonas Gabrielsens "Talens magt" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Jonas Gabrielsen "Retorikkens aktualitet"

"Retorikkens aktualitet" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Jonas Gabrielsen