Bog & idéJosephine Bacon

Bøger skrevet af Josephine Bacon

Læs mere om Josephine Bacon
1 produkter
1 produkter
Svampe i Danmark
STAERKPRIS
Svampe i DanmarkJosephine Bacon
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Svampe i Danmark

Mere om Josephine Bacon

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Josephine Bacon, kan du vælge i mellem et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bacon.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Svampe i Danmark" udgivet af Legind - "Svampe i Danmark" udgivet af Legind

Mere om Josephine Bacons bøger

Josephine Bacon har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bacons bøger fås i flere formater. Bacons bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Legind.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Svampe i Danmark" af Josephine Bacon

Hos Bog & idé er "Svampe i Danmark" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind.

"Svampe i Danmark" af Josephine Bacon

"Svampe i Danmark" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Legind.
Detaljer
Fulde navn:
Josephine Bacon